slider_shop

Anura Chardonnay Limited Release, 2009

79,00 DKK ex. moms

98,75 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 70,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 87,50 DKK inkl. moms

Anura Chardonnay Limited Release, 2009

Dette er den nye årgang af den meget dejlige vin der dufgter og smager af Chardonnay. Ingen lagring på barriques.
Høgul farve. Intens duft af dejlige aromaer. Mellemfyldig vin med en ok frugt og en smag, der er rund og tør i det. Her er dog også en sprød syre, der gør at vinens balance bestemt er i orden. Den slutter behagelig med en dejlig eftersmag af Chardonnay der ikke er fadlagret og en generelt en umiddelbar og skøn hvidvin.

Varenummer (SKU): AN-09-120 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Meget flot Chardonnay Limited og der er kun produceret 9.000 flasker af denne dejlige vin. En Chardonnay med stor duft og en fentastisk farve og eftersmag, af ærlig Chardonnay. Ny den til mange dejlige madretter, så bliver det en samlet god fornøjelse.

Land: Sydafrika
Vinområde: Simonsberg
Producent: Anura
Vintype: Hvidvin
Labelnavn: Chardonnay Limited
Årgang: 2009
Druebase: 100% Chardonnay
Gæring: Kold gæring
Lagring: 1 måned ekstra på skallerne, Ståltank/egetræ i 9 måneder
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2014+
Bouquet:
  • Æble
  • Æbler
  • Abrikos
  • Ananas
  • Banan
  • Bananer
  • blomster
  • Citron
  • Fersken
  • Flint
  • Honning
  • Honningmelon
  • Ikke wooded
  • Karamel
  • Lime
  • Melon
  • Mineraler
  • Nødder
  • Pære
  • Pærer
  • Papaya
  • Smør
  • Stenfrugter
  • Tropiske frugter
  • Vanille
  • Voks
Gastronomi:
  • Østers
  • Antipasta
  • Avocado
  • Bisques
  • Carpaccio
  • Carpaccio af laks eller tun
  • Cremede supper
  • Fasan
  • Faste oste fra Schweiz Gouda
  • Fisk
  • Fisk og skaldyr
  • Fiske souffle
  • Fiske terrin
  • fjerkræ
  • Fjerkræ med lyse saucer
  • Foie Gras
  • Frisk laks
  • Ged
  • Gedeost
  • Gratinerede muslinger
  • Grillet hummer
  • Guacamole
  • Hummer
  • Hummer-suppe
  • Hvid fisk
  • Hvid fisk og shellfisk
  • Hvid fisk
  • kogt eller stegt
  • Hvidløgsdip
  • Aioli
  • Jomfruhummer
  • Kalvekød
  • Kammuslinger
  • Kammuslinger i flødesauce
  • Kinesisk wok fisk med ginger og forårsløg
  • Kolde grøntsagssupper
  • Krabber
  • Krabber på asiatisk stil
  • Kuller
  • Kylling
  • Kylling i flødesauce
  • Kylling i tomat eller hvidløgssauce
  • Kyllingesalat
  • Laks stegt eller grillet
  • Lette patéer
  • Lyst kød
  • Lyst kød i fløde sauce
  • Mango og fersken kebabs
  • Mellemlagrede oste
  • Minestrone
  • Pasta i fløde/ostesauce
  • Pasta salat
  • Pighvar
  • Røget laks
  • Røget lakseæg
  • Retter med røget kød
  • Risotto
  • Sild
  • Skaldyr
  • Skaldyrs salat
  • Skinke
  • Skinkeretter
  • Stamsild
  • Stegt kylling
  • Stegt kylling og kyllingesalat
  • Stegt skaldyr med fennikel/anis
  • Sværdfisk grillet
  • Tunge
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Picking: By hand - Grapes picked early in the day at 25 Crush/Destem: All bunches were destemmed and crushed mechanically Fermentation: Initiated in Oak barrels with industrial yeast and 15 % natural yeast Oak Maturation: 9 months. 10% in new French Oak barrels and 90% in 2nd and 3rd fill French Oak barrels. Half of the total blend is fermented in stainless steel tanks.
Alkohol: 14,0%
Syre: 5,5 gr. pr. liter
Restsukker: 3,2 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2009

Klassifikation

Druebase

Drue

Chardonnay

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

,

Bouquet

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Awards

, , ,

Kokken foreslår

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Antal pr. colli

Vinområde

Simonsberg

Vintype

Labelnavn

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Picking: By hand – Grapes picked early in the day at 25 Crush/Destem: All bunches were destemmed and crushed mechanically Fermentation: Initiated in Oak barrels with industrial yeast and 15 % natural yeast Oak Maturation: 9 months. 10% in new French Oak barrels and 90% in 2nd and 3rd fill French Oak barrels. Half of the total blend is fermented in stainless steel tanks.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anura Chardonnay Limited Release, 2009”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *