Beskrivelse
Det er en Chardonnay, som er en mellemfyldig vin med god frugt og en meget behagelig smag, der har en yderst fin balance. Her går frugt og syre op i en højere enhed. Og det giver en meget harmonisk Chardonnay. Lys farve. Intens duft af pære, ananas, vanille. Mellemfyldig vin med god frugt og en meget behagelig smag, der har en yderst fin balance. Det giver en meget harmonisk Chardonnay. Elegant lemon and lime and papaya flavours, combined with a floral bouquet and hints of spice and honey which are integrated with subtle French oak and mineral aromas. This wine has a rich palate with a delicious lingering aftertaste.
Land: |
Sydafrika |
Vinområde: |
Simonsberg |
Producent: |
Anura |
Vintype: |
Hvidvin |
Labelnavn: |
Natural Chardonnay |
Årgang: |
2012 |
Druebase: |
100% Chardonnay |
Gæring: |
Kold gæring |
Lagring: |
36 timer ekstra på skallerne, Kun i ståltanke |
Holdbarhed: |
Drikkes nu og til 2018+ |
Bouquet: |
|
- Æble
- Æbler
- Abrikos
- Ananas
- Banan
- Bananer
- blomster
- Citron
- Fersken
- Flint
- Honning
- Honningmelon
- Ikke wooded
- Karamel
- Lime
- Melon
- Mineraler
- Nødder
- Pære
- Pærer
- Papaya
- Smør
- Stenfrugter
- Tropiske frugter
- Vanille
- Voks
|
Gastronomi: |
|
- Østers
- Antipasta
- Avocado
- Bisques
- Carpaccio
- Carpaccio af laks eller tun
- Cremede supper
- Fasan
- Faste oste fra Schweiz Gouda
- Fisk
- Fisk og skaldyr
- Fiske souffle
- Fiske terrin
- fjerkræ
- Fjerkræ med lyse saucer
- Foie Gras
- Frisk laks
- Ged
- Gedeost
- Gratinerede muslinger
- Grillet hummer
- Guacamole
- Hummer
- Hummer-suppe
- Hvid fisk
- Hvid fisk og shellfisk
- Hvid fisk
- kogt eller stegt
- Hvidløgsdip
- Aioli
- Jomfruhummer
- Kalvekød
- Kammuslinger
- Kammuslinger i flødesauce
- Kinesisk wok fisk med ginger og forårsløg
- Kolde grøntsagssupper
- Krabber
- Krabber på asiatisk stil
- Kuller
- Kylling
- Kylling i flødesauce
- Kylling i tomat eller hvidløgssauce
- Kyllingesalat
- Laks stegt eller grillet
- Lette patéer
- Lyst kød
- Lyst kød i fløde sauce
- Mango og fersken kebabs
- Mellemlagrede oste
- Minestrone
- Pasta i fløde/ostesauce
- Pasta salat
- Pighvar
- Røget laks
- Røget lakseæg
- Retter med røget kød
- Risotto
- Sild
- Skaldyr
- Skaldyrs salat
- Skinke
- Skinkeretter
- Stamsild
- Stegt kylling
- Stegt kylling og kyllingesalat
- Stegt skaldyr med fennikel/anis
- Sværdfisk grillet
- Tunge
|
Antal pr. colli: |
6 flasker |
|
Bedømmelse
af årgangen: |
![vinglas](https://test.born-wine.dk/wp-content/uploads/2016/09/vinglas.gif) ![vinglas](https://test.born-wine.dk/wp-content/uploads/2016/09/vinglas.gif) ![vinglas](https://test.born-wine.dk/wp-content/uploads/2016/09/vinglas.gif) ![vinglas](https://test.born-wine.dk/wp-content/uploads/2016/09/vinglas.gif) ![vinglas](https://test.born-wine.dk/wp-content/uploads/2016/09/vinglas.gif) |
Vinifikation: |
Picking: By hand - Grapes picked early in the day at 25 Crush/Destem: All bunches were destemmed and crushed mechanically Fermentation: Initiated in Oak barrels with industrial yeast and 15 % natural yeast Oak Maturation: 4 months. 10% in new French Oak barrels and 90% in 2nd and 3rd fill French Oak barrels. Half of the total blend is fermented in stainless steel tanks. |
Alkohol: |
14,0% |
Syre: |
6,2 gr. pr. liter |
Restsukker: |
3,2 gr. pr. liter |
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.