slider_shop

McGregor Colombar, 2010

59,00 DKK ex. moms

73,75 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 50,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 62,50 DKK inkl. moms

  Mad Hatters Carignan, 2010

Igen en meget dejlig hvidvin på den fantastiske drue Colombard fra McGregor.
Dett er vinen til den danske sommer.

Varenummer (SKU): MG-12-190 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Dette er vinen der udviser en skøn duft og smag. Udtrykker på sommerlig vis mange sommerfugle. Vinen er blevet et hit hos mange af vore kunder og de bliver ikke skuffet over den nye årgang.

Land: Sydafrika
Vinområde: Robertson Valley
Producent: McGregor
Vintype: Hvidvin
Labelnavn: Colombar
Årgang: 2010
Druebase: 100% Colombar
Gæring: Kold gæring
Lagring: 36 timer ekstra på skallerne, Kun i ståltanke
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2014+
Bouquet:
  • Æble
  • Æbler
  • Abrikos
  • Ananas
  • blomster
  • Citron
  • Fersken
  • Honning
  • Honningmelon
  • Ikke wooded
  • Karamel
  • Kiwi
  • Lime
  • Melon
  • Pære
  • Pærer
  • Papaya
  • Stenfrugter
  • Tørrede frugter
  • Tropiske frugter
  • Vanille
  • Voks
Gastronomi:
  • Pastaretter
  • fjerkræ
  • Fjerkræ i flødesauce
  • Grillede fiskeretter
  • Hyggevin ved solnedgang
  • Retter med svinekød
  • Skaldyr
  • Tapas
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Grapes were destemmed, crushed and mash-cooled before draining. Free-run juice was settled overnight at low temperature. Clear juice was inoculated with selected yeast for cold fermentation. After fermentation the wine was racked before preparing for bottling.
Alkohol: 12,6%
Syre: 3,6 gr. pr. liter
Restsukker: 6,1 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2010

Druebase

Drue

Colombar

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

,

Bouquet

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Awards

Kokken foreslår

, , , , , , ,

Antal pr. colli

Vinområde

Robertson Valley

Vintype

Labelnavn

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Grapes were destemmed, crushed and mash-cooled before draining. Free-run juice was settled overnight at low temperature. Clear juice was inoculated with selected yeast for cold fermentation. After fermentation the wine was racked before preparing for bottling.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “McGregor Colombar, 2010”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *