Yderligere information
Land | Frankrig |
---|---|
Vinområde | Alsace |
Producent | |
Vintype | |
Labelnavn | |
Årgang | 2004 |
Klassifikation | |
Druebase | |
Gæring | |
Lagring | |
Holdbarhed | |
Bouquet | Anis, Æble, Appelsin, Banan, Citron, Honning, Lime, Nødder, Passionsfrugt, Petroleum, Smør |
Alkohol % | |
Restsukker | |
Syre | |
Kokken foreslår | Wienerschnitzel, Ande Pate, Asiatiske retter, Charcuteri, Chili con carne, Crowder (tykke supper), Fiske terrin, Foie Gras, Frisk laks, Hummer, Jomfruhummer, Kalvekød paneret, Kammuslinger i flødesauce, Kinesisk Dim Sum, Krebs, Krydrede retter, Kylling i champignonsauce, Kylling i Riesling, Kylling Kiev, Lyst kød, Quiches, tærter uden sukker, Røget Kuller, Røget laks, Rejer, Søtunge Meuniere, Skaldyr, Snegle a’ la Bourgogne, Stegt and |
Antal pr. colli |
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.