slider_shop

Anura, Sangiovese, 2006

109,00 DKK ex. moms

136,25 DKK inkl. moms
Ved 12 stk / 100,00 DKK ex. moms Ved 12 stk / 125,00 DKK inkl. moms

Anura Sangiovese, 2006  

Igen en topvin på enne italienske drue. Vinen er både flot og temmelig italiensk med Sydafrikanske præg.

Varenummer (SKU): AN-06-290 Varekategorier: ,

Beskrivelse

The new signature series includes all of Anura’s pride and joy. Produced in very limited quantities, all of the series are selected only from the finest barrels in the cellar to give a taste of Anura finest unique cultivars. This Sangiovese displays warm, inviting blackberry, mulberry and caramel/toffee aromas with spicy and herbal undertones. A long elegant, lingering palate of cherries with roasted coffee beans, cocao and spice.

Land: Sydafrika
Vinområde: Simonsberg
Producent: Anura
Vintype: Rødvin - enkeltdrue
Labelnavn: Sangiovese
Årgang: 2006
Druebase: 100% Sangiovese
Gæring: Malolaktisk gæring
Lagring: 18 måneder på fransk eg, 8 måneder på fransk eg
Holdbarhed: Drikkes nu og til 2013+
Bouquet:
  • Blommer
  • Blomme
  • Hasselnødder
  • Hindbæ
  • Hindbær
  • Jord
  • Jordbær
  • kakao
  • Karamel
  • Kirsebær
  • Krydderurter
  • Lakrids
  • Peber
  • Ribs
  • Ristede kaffebønner
  • Solbær
  • Sorte oliven
  • Tobak
  • Vanille
Gastronomi:
  • Pastaretter
  • Fondue
  • Fondue Bourguignonne
  • Gryderetter
  • Hamburger
  • Kalvekød
  • Kalvekød i flødesauce
  • Kanin stegt eller grillet
  • Kraftige gryderetter
  • Lam
  • Lam Kebabs
  • Milde oste
  • Mixed grill
  • Modne oste
  • Oksehale
  • Oksehaler
  • Oksekød
  • Oksekød kogt
  • Oksekød kogt i rødvin
  • Oksekød Roastbeef
  • Oksekød steaks i champignonsauce
  • Oksekød
  • grillede bøffer
  • Pasta med fløde og ostesauce
  • Pasta med kød eller tomatsauce
  • Pizza
  • Rødt kød
  • Snepper
  • Stegt eller grillet gris
  • Stegt lam med rosmarin
  • Tærter
 
Antal pr. colli: 6 flasker
Bedømmelse af årgangen: vinglasvinglasvinglasvinglasvinglas
Vinifikation: Picking: By hand at 25.5C Cold Maceration: 2 Days at 12C Fermentation: Natural Fermentation Barrel Maturation: 18months in 3rd and 4th fill barrels
Alkohol: 15,0%
Syre: 5,8 gr. pr. liter
Restsukker: 3,2 gr. pr. liter
 
Alle priser er angivet ekskl. dansk moms

Yderligere information

Årgang

2006

Klassifikation

Druebase

Drue

Sangiovese

Holdbarhed

Alkohol %

Syre

Restsukker

Vintype beskrivelse

Gæring

Lagring

,

Bouquet

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Awards

, , ,

Kokken foreslår

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Antal pr. colli

Vinområde

Simonsberg

Vintype

Labelnavn

Land

Sydafrika

Producent

Bedømmelse

Vinifikation

Picking: By hand at 25.5C Cold Maceration: 2 Days at 12C Fermentation: Natural Fermentation Barrel Maturation: 18months in 3rd and 4th fill barrels

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anura, Sangiovese, 2006”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *